Praktijkbegeleiding

Praktijkbegeleiding/ Supervisie

Voor therapeuten in opleiding en beginnend therapeuten is het mogelijk om zich middels het volgen van praktijkbegeleiding te ontwikkelen en te bekwamen.
Je bent je eigen instrument. Als therapeut en als mens maak je je eigen ontwikkeling door.
Binnen de praktijkbegeleiding/ Supervisie kun je werken aan alle denkbare aspecten, waar je als mens en als therapeut mee te maken krijgt, binnen je opleiding en je eigen praktijk.

De NBVH heeft vanaf 1 mei 2006 het volgen van praktijkbegeleiding als een kwaliteitseis gesteld voor beginnende therapeuten. Daaronder verstaat zij: alle kandidaten-registertherapeuten en de basistherapeuten die nog geen twee jaar zelfstandig praktijk voeren. Voor hen is minimaal één begeleidingssessie per kwartaal verplicht. De begeleide therapeut kan de begeleidingsuren in mindering brengen op zijn intervisieverplichtingen.
Als een door de NBVH gekwalificeerd en gecertificeerd therapeut verzorg ik trajecten praktijkbegeleiding en leertherapie.

Leertherapie

Voor veel opleidingen op het gebied van hypnotherapie, NLP, Coaching, Training, Counseling e.d. is het volgen van leertherapie een noodzakelijk onderdeel.
Naast het feit dat het bijzonder leerzaam is, is het ook goed om deze vorm van aandacht aan jezelf te besteden. Het zal z’n vruchten afwerpen in je opleiding, je werk en je leven.

Kosten

Voor het volgen van praktijkbegeleiding/ supervisie en leertherapie gelden speciale tarieven.

Informatie

Wil je meer weten over het volgen van praktijkbegeleiding/ supervisie of leertherapie? Neem dan vrijblijvend contact op.